Heti horoszkóp 2024. május 13-19.: változások várnak ránk

ezotéria heti horoszkóp csillagjegy
Jegyet vált a Merkúr, nagy erejű bolygók állnak össze. A mozgolódás nagyszerű lehetőségeket hoz. Heti horoszkóp következik.

Ezen a májusi héten meglehetősen sok változást jeleznek a bolygók. A heti horoszkópban jól látszik, hogy jövés-menés zajlik az égen, új lehetőségek várnak szinte minden csillagjegyre. 

heti horoszkóp, változás, ezotéria, nő, csillagjegy
Heti horoszkóp: változások várnak ránk

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Igencsak mozgalmas hét elé nézel. Lendületesen kezdesz, majd megtorpansz. Utóbbit szerdán a Bikába átlépő Merkúr jelzi. Jót fog tenni, hogy mostantól lassabban beszélsz, mert nagyobb eséllyel érti meg a másik fél, amit mondani akarsz. Amennyiben döntést kell hoznod, időzítsd hétvégére! A bolygók megfontoltságot és józan mérlegelést hoznak neked, amire nagy szükséged lesz.

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Ezen a héten nagy kihívások várnak rád. Ha ügyesen veszed az akadályokat, nagyszerű ajtók nyílnak meg előtted. Hétfőn és szombaton nagy bolygók együttállása segít neked. A szerda látszik a legrázósabb napnak: tripla diszharmonikus fényszögtől kiborulhatnál, de a Bikába lépő Merkúr és a pénteki és a szombati szuper fényszögek megvilágosító erővel bírnak. Így tuti a happy end... 

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

A „Ne szólj szám, nem fáj fejem” legyen a mottód ezen a héten! Olyan folyamatok zajlanak az égen, amelyek szerint nem sok beleszólásod lesz bizonyos események alakulásába. Ez idegesíthet, pedig magadnak tennél szívességet, ha felismernéd, mire van, és mire nincs hatásod. Rengeteg energiát és időt megspórolhatsz ezzel. A hétvégéd megnyugvást és elégedettséget hoz neked.

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

Fantasztikus ember vagy, amit onnan tudhatsz, hogy fantasztikus emberek vesznek körül. Ezen a héten több alkalommal megbizonyosodhatsz róla, hogy sokan, sőt egyre többen drukkolnak neked. A barátaid, szövetségeseid, protektoraid száma nő a hétfői és a szombati bolygóegyüttállások, és a csütörtöki, pénteki és szombati szuper fényszögek szerint. Innentől magabiztosabbá válhatsz…

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

Vértezd fel magadat, és ne sértődj meg! Többször érhet a héten olyan kritika, mely rosszul fog esni. Bölcsen tennéd, ha nem vennéd a szívedre egyiket sem, máskülönben magad alá eshetsz. Kritikus napok: hétfő, szerda, péntek, de a többi nap sem lesz diadalmenet. A bolygók szerint a merevség a legnagyobb hiba. Minden esetben a józan eszedre és a tényekre hagyatkozva reagálj, dönts!

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

Aggodalomra semmi okod. Csodálatos konstellációk lesznek egész héten az égen, amelyek tálcán kínálják a csodálatos lehetőségeket. Meg fogsz lepődni, és keresed a kandi kamerát. Eltöprengsz, mivel érdemeltél ki ennyi jót? Ne kételkedj, fogadd el mindazt, amit a sors kínál neked. Bolygód, a Merkúr szerdán a józan Bikába lép, majd a további szuper napjaid: csütörtök, péntek, szombat.

A többi csillagjegy heti horoszkópját itt olvashatod!

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.