Ben Affleck az exfeleségével, Jennifer Garnerrel vigasztalódik: árulkodó videó került elő

Ben Affleck and Jennifer Garner are Spotted Taking a Stroll in Los Angeles
Byline: TheImageDirect.com/05/17/2023 Ben Affleck and Jennifer Garner are spotted taking a stroll in Los Angeles. Jennifer wore a baseball cap, grey sweater, black leggings, and matching trainers. sales@theimagedirect.com Please byline:TheImageDirect.com May 17, 2023 - TheImageDirect.com
válság házasság Ben Affleck Jennifer Garner Jennifer Lopez
Felröppentek a pletykák, miszerint válságban van Jennifer Lopez házassága. Olyannyira, hogy Ben Affleck már el is költözött közös otthonukból. Lehet, hogy egy másik nő van a láthatáron?

Sokan arra gyanakodnak, hogy Ben Affleck gyermekei anyjánál, Jennifer Garnernél keres vigaszt, ezt igazolja az a felvétel is, amelyen a gyerekekkel, egy családként töltötték az anyák napját.

Ben Affleck házásságának vége
Válságban van Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága

Vége Ben Affleck és Jennifer Lopez álomházasságának?

A rajongóknak feltűnt, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck kevesebbet mutatkozik együtt az utóbbi időben. A színész május 6-án nem kísérte el feleségét a Met-gálára, annak ellenére, hogy J.Lo fontos pozíciót töltött be az esemény társelnökeként. Ben alibije az volt, hogy A könyvelő 2. forgatásán dolgozik, de egyes lapok úgy tudják, hogy véget akar vetni házasságának az A-listás énekesnővel.

Ben Affleck nem tűnik szomorúnak...

Nem először röppen fel a hír, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck házasságának vége. A sztárpár felmelegített kapcsolatát eleinte hitetlenkedve, majd örömmel, végül kétkedve fogadta a közönség, mivel Ben Affleck többnyire unottnak, morcosnak vagy éppen boldogtalannak tűnt a nyilvános megjelenéseiken. Most, hogy bennfentesek ismét arról beszélnek, a válás felé tartanak, a színészt mosolyogva kapták lencsevégre vacsorázás közben...

Jennifer Garnernek köze van a szakításhoz?

Sokak szerint Lopez és Affleck házassága többek között azért lehet romokban, mert a színész felmelegítette kapcsolatát volt feleségével, Jennifer Garnerrel. Az exházaspár egyébként is jó viszonyt ápol egymással három közös gyermekük miatt, de az utóbbi hónapokban gyanúsan sok időt töltöttek együtt.

Egyre több időt töltenek együtt...

Még februárban felröppentek a hírek, hogy újra közös projekten fognak dolgozni. Affleck fogja ugyanis rendezni a Netflix Animals című thrillerét, amelyben Matt Damon már biztos szerepel, Garner pedig tárgyalásokat folytat a potenciális munkáról. A filmről egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy egy politikusról és feleségéről fog szólni, Damon játszma majd a politikus szerepét, Garner pedig a feleségét.  Az egykori sztárpár a Valentin-napot is együtt töltötte, Samuel fiúk társaságában, illetve nemrég anyák napján is együtt volt a család, erről felvétel is készült. Lehetséges, hogy újra megpróbálják együtt?

Azt egyelőre nem tudni, hogy mi lesz Affleck és Lopez házasságának a vége, de egyértelmű, hogy valami nincsen rendbe kettejük között és úgy tűnik, hogy ez a színészt egy cseppet sem zavarja.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.