Eljegyzés: lenyűgöző gyémántgyűrűt villantott a Bridgerton-sorozat gyönyörű sztárja a Met-gálán

Phoebe Dynevor, a Bridgerton-sorozat sztárja
Variety via Getty Images - Gilbert Flores
házasság met-gála 2024 Phoebe Dynevor eljegyzés A Bridgerton család
Phoebe Dynevor egy csodálatos gyémántgyűrűvel az ujján jelent meg a Met-gálán, és hamar kiderült, hogy ez nem akármilyen ékszer. A Bridgerton-sorozat Daphne-ját eljegyezték.

Phoebe Dynevort, a Bridgerton 29 éves sztárját eljegyezte Cameron Fuller 28 éves amerikai színész, akit a magyar közönség a 2019-es  A világ pereme című kalandfilmben láthatott. Az örömhírt azután erősítették meg, hogy a színésznő lenyűgöző gyémántgyűrűvel az ujján jelent meg a Met-gála vörös szőnyegén. A rangos eseményen Dynevor Victoria Beckham átlátszó rózsaszínű ruhájában tündökölt.

Bridgerton
A Bridgerton-sorozat sztárja a Met-gálán villantotta meg a gyűrűjét
Forrás: Getty Images

Phoebe tündökölt a Met-gálán, de nem minden sztárnak sikerült ilyen jól a ruhaválasztás, sokan vannak, akik nagyon mellényúltak. Íme, a legrosszabbul öltözött hírességek.

Phoebe-t és Cameront tavaly áprilisban fotózták le együtt Londonban, júliusban pedig együtt látták őket Wimbledonban, de hogy pontosan mióta tart a kapcsolatuk, azt nem tudni. 

Phoebe Dynevor és Cameron Fuller
Phoebe Dynevor és Cameron Fuller
Forrás: Getty Images 

A színésznő korábban Pete Davidsonnal járt - aki volt már Kim Kardashian és Emily Ratajkowski párja is -, ekkor szembesült először azzal, hogy mit is jelent a hírnév: lesifotósok táborozatk le a háza előtt. "Az, hogy férfiak vannak a házad előtt kamerákkal, szuper ijesztő, főleg, ha egyedül élsz" - mondta. 

A Bridgerton család hamarosan visszatér a Netflix műsorára. Május 16-ától már élvezhetjük a népszerű sorozat következő évadát. A Bridgerton testvérek közül ebben a szezonban Colin szerelmi-házasulási ügyei kerülnek a történet középpontjába Penelopé Featherington oldalán.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.