tócsa nadrág puddle farmer
A farmer örök, az alapruhatár része. Unhatnánk, de mégsem tesszük, mert mindig megújul. Így az idei szezon is hozott egy új jeans őrületet, mégpedig a puddlet.

 

Egy farmer biztosan lapul mindenki gardróbjában. Már rég lekerült róla a sportos címke, hisz tűsarkúval, blézerrel is viseljük. Strasszokkal kirakva pedig már az elegáns kategóriába soroljuk. Ez az alap darab bármivel kombinálható, így gyakorlatilag bármilyen alkalomra viselhetjük. De, miért nem unjuk meg soha? Mert, hát van egy olyan tulajdonsága, hogy mindig megújul. Ez idén sem történt másként, a tavaszi szezon legdivatosabb nadrágja a puddle farmer. 

De mi is ez?

Szó szerint tócsa nadrágot jelent, mivel annyira hosszú a nadrág szára, hogy lelóg a földre, így ha egy tócsát kéne benne átugrani, biztosan vizes lenne az alja. Az a jó hír, hogy a kissé furcsa elnevezés egy laza, bő szabású , sok esetben elasztikus derékkal ellátott nadrágot jelent.

Woman,In,Yellow,Shirts,And,Blue,Jeans,With,High,Hell
Szó szerint tócsa nadrágot jelent
Forrás: Shutterstock

Kinek ajánljuk a puddle nadrágot?

  • Trendkövetőknek 
  • Akiknek eleve merész és egyedi a stílusuk
  • Tökéletes választás azoknak, akik kényelmes viseletet keresnek
  • Akik nem bánják, ha a nadrágjuk egy kicsit hosszabb a kelleténél
  • Kreatívoknak: mert a puddle nadrágok sokféleképpen kombinálhatók, így remek lehetőséget kínálnak a kísérletezéshez és az egyéni stílus kifejezéséhez.

Sajnos ez a trend nem minden alkaton mutat jól. 

Íme néhány tipp, hogy kinek előnyős a puddle viselése:

  • Magas termetűek:  ez a viselet kiemeli a lábak hosszát.
  • Karcsú testalkatúak: a bő szabás - a hiedelemmel ellentétben -  kifejezetten jól mutat vékony alkaton.

 

Fontos még, hogy a puddle nadrágok nem minden alkalomra megfelelőek. 

Nem ajánlott őket például hivatalos eseményekre viselni. Ezenkívül figyelembe kell venni a nadrág hosszát is. Ha túl hosszú, akkor nehezen lehet benne mozogni, és fennáll a veszélye, hogy beleakad, megcsúszik benne az ember.

Mielőtt az új trendre teszed le a voksod, mindenképp próbálj meg egy-két fazont, és győződj meg róla, hogy jól érzed-e magad benne, elég csinosnak látod-e magad. Csak, akkor vásárold meg az adott darabot! Ha azonban első látásra szerelem, ott ne hagyd az üzletben.

 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.