Emma Stone köldökig kivágott ruhában pompázik a cannes-i filmfesztiválon - Fotó

"Kinds Of Kindness" Red Carpet   - The 77th Annual Cannes Film Festival Emma Stone
WireImage - Daniele Venturelli
vörös szőnyeg cannes-i filmfesztivál Emma Stone
A mély dekoltázs az nem elég kifejező arra a kivágásra, amivel az színésznő ruhája rendelkezett. Emma Stone után mindenki megfordult a cannes-i filmfesztiválon

A cannes-i filmfesztiválon a sztárok gyönyörű öltözékekben vonulnak a vörös szőnyegen - vagyis ez a jeles esemény sem különbözik a többi díjátadótól, ebben legalábbis biztosan nem. Emma Stone is kitett magáért, a ruhája garantálta, hogy minden szem rá szegeződjön. 

"Kinds Of Kindness" Red Carpet   - The 77th Annual Cannes Film Festival Emma Stone
Emma Stone ruhája mélyen dekoltált volt
Forrás: Getty Images

Emma Stone ruhája felkeltette az emberek figyelmét

A 35 éves Emma Stone a 77. cannes-i filmfesztiválon, a Kinds of Kindness című új filmjének pénteki, május 17-i premierjén egy egyedi, bordó flitteres Louis Vuitton ruhában jelent meg, amely mélyen dekoltált volt. A színésznő után mindenki megfrodult, mivel az öltözék hátulról is lenyűgöző látványt nyújtott.

"Kinds Of Kindness" Red Carpet   - The 77th Annual Cannes Film Festival Emma Stone
Emma Stone ruhája hátulról is kivágott volt
Forrás: WireImage

A Kind of Kindness egy 2024-ben bemutatott antológiafilm, amelyet Yorgos Lanthimos rendezett az Efthimis Filippouval közösen írt forgatókönyv alapján. A film főszereplője Emma Stone, Jesse Plemons, Willem Dafoe, Margaret Qualley, Hong Chau, Joe Alwyn, Mamoudou Athie és Hunter Schafer.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.