mesterséges intelligencia met-gála 2024 Katy Perry Met-gála
A mesterséges intelligencia segítségével viccelte meg ismerőseit az énekesnő.

Május 6-án hétfőn este rendezték meg a a New York-i Metropolitan Művészeti Múzeumban a Met-gálát. A rendezvényen merész ruhákból nem volt hiány, sokan a pucérruhák ceremóniájának - a fotókat itt nézheted meg - nevezték az idei vörös szőnyeges vonulást.  Az idei Met-gála témája a Sleeping Beauties: Reawakening Fashion (Csipkerózsikák: Újraébredő divat) volt, a dress code-ját pedig pedig a The Garden of Time-nak vagyis Az idők kertjének nevezték el. 

Az idei Met-azonban nem csak a ruhák, sminkek és frizurák miatt lesz emlékezetes, Katy Perry szenzációs prankjéről beszél most a világ. Az énekesnő az Instagram oldalára posztolta ki, ahogy virágos ruhában áll a múzeum lépcsőjén, holott ott sem volt az eseményen. A világsztár fotója annyira jól sikerült, hogy még édesanyja is bedőlt neki: a felvételről később kiderült, hogy mesterséges intelligencia alkotta az est tematikájához igazítva.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.