Miniszoknya: ilyen idősen már túl öreg vagy hozzá

miniszoknya, trend
Shutterstock/Copyright (c) 2020 NeydtStock/Shutterstock. No use without permission. - NeydtStock
életkor miniszoknya
Van olyan, hogy valaki túl öreg a rövid szoknyákhoz? Ha hihetünk egy új brit tanulmánynak, akkor a válasz igen! Bizonyos kor felett a nők már nem szívesen viselik a miniszoknyát.

Egy fogyókúrás ételeket forgalmazó angol cég 2000 nőt kérdezett meg a kutatásban. Arra voltak kíváncsiak, hány éves korukban viseltek utoljára miniszoknyát. A válaszok megdöbbentőek voltak: a legtöbben már 35 éves korukban félretették a rövidke ruhadarabot, és úgy gondolják, ettől idősebbeknek már nem is való.

Chrissy Teigen, miniszoknya
Chrissy Teigen modell (39) miniszoknyában és túlméretezett ingben.
Forrás: Northfoto

Ennek oka lehet az öltözködési stílus, esetleg az ízlés, az életmód változása, a kutatók csak találgatni tudnak, miért búcsúzott el ilyen sok nő ebben a korban a miniszoknyától. Egy dolog azonban biztos: attól, hogy a kutatásban résztvevő hölgyek így döntöttek, nekünk nem muszáj így tenni. Az öltözködés nemcsak ízlés kérdése, hanem egy lehetőség az önkifejezésre. Aki jól érzi magát egy szűk miniruhában, viselje azt — bármilyen idősen. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.