Erdélyi Mónika adventi tippje december 3-ra:
"A diós bejgli, pozsonyi kifli tölteléke különösen finom lesz, ha ha az egész diót darálás előtt serpenyőben megpörköljük. Utána egy konyharuha egyik felére borítjuk, rá a másik felét, majd lazán összedörzsöljük, ezzel lejön róla a héja. Ezután daráljuk és ízesítjük. A diótöltelékből ne felejtsük ki a reszelt narancshéjat vagy a kandírozott narancsot, mert kiemeli és gazdagítja a dió ízét."
Csatlakozz a Szavazz a bejglire! csoporthoz az iWiW-en és a Facebookon is! |
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.