Főzni nem, csak enni szeret Kásás, aki hat éven át vízilabdázott a nápolyi Posilippo csapatában. Bár két éve hazaköltözött, szíve csücske Nápolyban és Olaszországban maradt. Hogy ne érezze annyira a dolce vita és az örök szerelem, Nápoly hiányát, hazahozta a gasztronómiát. Olasz éttermet nyitott egy számára stílusos helyen, a Komjádi sportuszoda tövében.
„Amióta itthon vagyok, szinte alig találkoztam azokkal az ízekkel, amiket kint annyira megszerettem. Arra nem tudtam rávenni magamat, hogy kiköltözzek Nápolyba, úgyhogy egy falat Nápolyt költöztettem Budapestre. Nápolyban castingot tartottam a szakácsoknak, amelyre rengetegen jelentkeztek, közülük választottuk ki a társammal azt a két, a maguk területén világklasszisnak számító mestert, akik a konyhát irányítják. Az alapanyagokat egyenesen kintről hozzuk, nem helyettesítjük semmiféle, itthon fellelhető hasonlóval. Fantasztikus érzés, amikor ugyanazokat az ízeket érzem a számban, mintha Olaszországban lennék. A nagy kedvencem az eredeti, nápolyi bivalymozarella és a pizza. Nem voltam előtte nagy pizzás, de Nápolyban teljesen rákaptam a semmivel sem összehasonlítható tésztájára. Annyiféle olasz tészta szerepel az étlapon, hogy nem is tudtam még mindet végigkóstolni"
„A nőket továbbra sem a főzőtudományommal kápráztatom el, de paradicsomos spagettit már tudok készíteni, jó kis virslivel kiegészítve. Valószínű, hogy inkább az éttermembe invitálnám meg a hölgyeket"
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.