Babát vár Mádai Vivien

baba terhesség Mádai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úszik a boldogságban az M1 műsorvezetője - a huszonnégy éves Vivien és kedvese első gyermeküket várják. 

A szőke műsorvezető már tavaly elárulta a Blikknek, hogy 30 éves korára két gyermeket szeretne, és úgy tűnik, álmai akár előbb is valóra válhatnak. Vivien és vőlegénye, Zoltán hamarosan szülők lesznek. A férfi karácsonykor - 6 hónap együttjárás után - kérte feleségül a műsorvezetőt. Minden jel arra utal, hogy a pár már ekkor tudta, Vivien várandós, a kismama ugyanis túl van az első trimeszteren. ,,Valóban babát várunk, nagyon boldogok vagyunk! Terveztük, mégis meglepett bennünket, mert miután kitaláltuk, hogy babát szeretnénk, azonnal meg is fogant. Ez a sors!" - lelkendezett a Blikknek Vivien.

Forrás: Mádai Vivien

A fogorvosként dolgozó Zoltán és kedvese tavaly a Balatonnál, egy forgatás alatt ismerte meg egymást. Vivien azt is elmondta, egyelőre még nem tudja, meddig fog dolgozni, és mikor lesz a lagzi. A tévésnek egyébként ez lesz a második házassága - első férjével hét hónap után kötötték össze az életüket, és nem sokkal később már külön utakon jártak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.