Az egyiket, a tradicionális gyümölcstortát Fiona Cairns készítette, a másik torta pedig egy, a Vilmos herceg gyermekkorát idéző csokitorta lett, ami a csokimester Barry Colenso remekműve volt. Az úriember nem először kapott ilyen fontos feladatot: korábban már sütött II. Erzsébetnek és édesanyjának is.
Nemrég egy vele készült interjúban a férfi elárulta,
a receptet a palotától kapta meg, aminek Vilmos egyik kedvenc kiskori teasüteménye volt az alapja.
Ő és a cég, akivel dolgozott, ezt a süteményt használták alapként, de természetesen tovább kellett fejleszteni a dolgot, hogy összeálljon belőle az esküvői torta, ami egy krémes, ízletes, finom textúrájú édesség lett. A cukrászmester elmondta azt is, elég stresszes volt a torta elkészítése, ugyanakkor élvezetes is, hiszen hatalmas elismerés, hogy erre az alkalomra őt kérték fel.
A csapat 29 napon át dolgozott a koncepción és azon, hogy a tortával kapcsolatban minden tökéletes legyen.
A dekoráció is időigényes volt: a fehércsoki virágok darabja 6 órán át, kézzel készült.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.