Törőcsik Mari közérzetére rossz hatással van a hidegfront

Forrás: MTI/Kallos Bea -
színésznő hidegfront Törőcsik Mari egészség közérzet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem viseli jól a májusi hidegfrontot Törőcsik Mari. A Nemzet Színésze elmondta, hogyan érzi magát most.

Velemi otthonában tölti mindennapjait Törőcsik Mari, a Nemzet Színésze. Úgy tervezte, hogy amint beköszönt a jó idő, kimozdul, ám egyelőre ez nem következhet be. Nemrégiben néhány rutinvizsgálat miatt kórházba is kellett feküdnie.

"Lehetne rosszabb is" – mondta a Blikknek telefonon keresztül Törőcsik.

Törőcsik Marit megviseli a hidegfront Forrás: MTI/Kallos Bea

"Ez a borzalmas időjárás nagyon megvisel, rossz a közérzetem, de nem is normális ez májusban. Már korábban mondták az orvosaim, hogy készüljek fel, mert nehezen fogom viselni az állandó időváltozást, a frontokat, a hideget pedig pláne" – fogalmazott a Nemzet Színésze, aki betartja az orvosai utasításait. Várja, hogy jobbra forduljon az idő, az sokat segítene a közérzetén.

"Köszönöm mindenkinek, akik aggódnak értem, ez mindig segít" – mondta Törőcsik Mari.

Energiaitalfüggő volt a 32 éves nő, pacemakert ültettek a szívébehttp://www.life.hu/drlife/20190514-energiaital-fuggo-volt-a-32-eves-no-pacemakert-ultettek-a-szivebe.htmlNégy éven át napi hat energiaitalt ivott a 32 éves Samantha Sharpe. Valósággal függője volt a cukorban és koffeinben bővelkedő innivalónak. Ennek hatására szívproblémái lettek, pacemakert kapott, amelyet 10 évente cserélni kell. Dr. Life--Szakértők elárulták, miért ne zuhanyozz minden naphttp://www.life.hu/drlife/20190514-szakertok-elarultak-miert-ne-zuhanyozz-minden-nap.htmlSzakértők állítják, nem tesz jót, ha minden nap lezuhanyzunk. Dr. LifeOrigoÚj kullancsfaj jelent meg hazánkbanhttp://www.life.hu/drlife/20190514-uj-kullancsfaj-jelent-meg-hazankban.htmlÚj kullancsfaj jelent meg Magyarországon és egyelőre nem tudni, mennyire veszélyes az emberre. Dr. LifeOrigoRészegen kihányta garatdaganatát egy férfi, ijedtségében meg is ettehttp://www.life.hu/drlife/20190514-reszegen-kihanyta-garatdaganatat-egy-ferfi-ijedtsegeben-meg-is-ette.htmlNehéz elhinni, de egy férfi olyan hevesen öklendezett az alkoholtól, hogy kihányta a garatdaganatát. Ez annyira megijesztette, hogy megette. Dr. Life--Nyolc típusa létezik a mellbimbónakhttp://www.life.hu/drlife/20190513-nyolc-tipusu-mellbimbo-letezik.htmlSzakértők megállapították, hogy összesen nyolcféle mellbimbótípus létezik. Nézzük, melyek ezek! Dr. LifeOrigoRábaközi Andrea mellkisebbítő műtétjéről vallotthttp://www.life.hu/drlife/20190513-rabakozi-andrea-mellkisebbito-mutetjerol-vallott.htmlRábaközi Andreát dús keblekkel áldotta meg a sors, de számára ez inkább teher volt. Ezért feküdt kés alá, és végeztetett kisebbítő műtétet. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.