Kóstoltad már a répatatárt? Itt az ideje, hogy kipróbáld!

Forrás: Störh Gréta -
Gréta konyhája sárgarépa répa Stőhr Gréta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A répát nem csak nyersen vagy párolva érdemes fogyasztanod - akár hiszed, akár nem, tatárként is mennyei ez a vitamindús zöldség. 

A répa szezonális, vitaminban gazdag és nagyon finom - készíthetsz belőle levest, tortát és ínycsiklandó szendvicskrémet is. A répatatár nemcsak egészséges, de különleges is, ráadásul pillanatok alatt elkészül. Vendégváró finomságnak is tökéletes, de a diétádba is bátran beépítheted. Ha kíváncsi vagy, hogyan készül, a receptért ide kattintva látogass el Gréta konyhájába.

Forrás: Störh Gréta

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a LIFE Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.