Kutatók már régóta kimutatták, hogy a kakaó flavonoidokban gazdag, ezért jót tesz a véráramlásnak, és alacsonyan tartja a vérnyomást.
A csokievők körében kevesebb a szívroham és a stroke, emellett arról is születtek bizonyítékok, hogy az étcsokoládétól jóllakottságérzésünk lesz, és rosttartalma miatt kedvezően hat a bélrendszerre. A 70%-os kakaótartalmú étcsokoládé annyi antioxidánst tartalmaz, ami már az áfonyával vetekszik. Ezzel hozzájárul az immunrendszer egészségéhez: védi a sejteket, lassítja az öregedési folyamatokat, és nehezíti a méreganyagok felszívódását a szervezetben. Tehát rengeteg okot tudunk mondani, hogy miért fogyassz jó minőségű étcsokoládét, de most azt is eláruljuk, milyen formában tedd ezt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.