A nyár a gyümölcsökről szól, és persze a dinnyéről. A mindig oly népszerű görög mellett azonban érdemes a sárgadinnyét is fogyasztani, ugyanis rendkívül egészséges. Vitaminok tömkelege található meg benne, úgy mint az A-vitamin, niacin (természetes koleszterinszabályozó), riboflavin (energiatermeléshez nélkülözhetetlen), tiamin ( a szénhidrát és a zsír lebontásában segít), folsav és C-vitamin.
Ha ez nem lenne elég, a sárgadinnye ásványi anyagokban is gazdag: tartalmaz kalciumot, vasat, magnéziumot és cinket is, melyek mind jótékony hatással vannak a szervezetünkre. Kutatások szerint a sárgadinnye fogyasztása a pajzsmirigy megfelelő működését is segíti, és az immunrendszert is támogatja magas folsavtartalmának köszönhetően. Ráadásul segíti a szövetek regenerálódását is. A sárgadinnyét külsőleg is alkalmazhatjuk, ugyanis nagyon jó tesz a bőrnek: hidratálja és nyugtatja - írja a Brighthealing.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.