"Bárcsak szigorúbb szülő lettem volna" - Anyaságáról vallott Courteney Cox

Courtney Cox
Shutterstock - Eugene Powers
gyereknevelés Jóbarátok Courtney Cox
Courteney Cox meglepő őszintességgel vallott az anyaságról: a Jóbarátok sztárjának egy 19 éves lánya van, Coco Arquette, akivel sosem volt valami szigorú. Utólag ezt már nagyon bánja.

Courteney Cox nagyon büszke 19 éves lányára, Cocora, ám őszintén bevallotta, hogy azt már nagyon megbánta, hogy nem volt vele szigorúbb és nem lépett közbe azokban a helyzetekben, amikor szükség lett volna rá. Visszagondolva volt több olyan helyzet is a lánya életében, amikor közbe kellett volna avatkozni. Azonban túlzottan félt attól, hogy lánya megharagszik rá, ha beleszól az életébe. 

Nem akartam közbelépni, még akkor sem, amikor tudtam, hogy valami nincs rendben, mert annyira mérges lenne rám

 - magyarázta a színésznő.

Coco mindig nagyon önálló volt, és azt gondolta, hogy képes egyedül megbirkózni a problémáival.

Bíznom kellett volna magamban, közbe kellett volna lépnem. A korral együtt megtanultam nemet mondani és határokat húzni. Bár csak szigorúbb lettem volna vele akkor, amikor még gyerek volt! 

 - tette hozzá a Jóbarátok színésznője

Ez is érdekelhet:

  • A Jóbarátok egykori sztárja, Courteney Cox külseje sokat változott a plasztikai beavatkozásoknak köszönhetően. A színésznő belátta, hogy túlzásba vitte az arcfeltöltést


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.