Királyi szakértő törte meg a csendet: ilyen állapotban van Károly király

Károly király
Northfoto -
brit királyi család Károly király rák III. Károly király gyógyulás
Amióta kiderült III. Károly király diagnózisa, azóta azt találgatják az emberek, hogy milyen típusú rákkal is küzd az uralkodó.

Egy királyi szakértő, Charlotte Griffiths szerint III. Károly király - aki az év elején hozta nyilvánosságra, hogy beteg - nagyon jól reagál rákkezelésére. Az uralkodó egy időre vissza is lépett feladataitól és csak a gyógyulására koncentrál. Diagnózisa bejelentését követően húsvét vasárnap vett részt először nyilvános rendezvényen, mégpedig a windsori királyi rezidencia Szent György-kápolnájában tartott istentiszteleten.

Károly király, Kamilla
Károly és Kamilla a húsvét vasárnapi istentiszteleten vett részt.
Forrás: Northfoto

A királyi család bizakodó és pozitív: ugyanis Károly jobban van

 - vélekedik Griffiths.

Ezt támasztja alá az a tény is, hogy Károly nemrég tért vissza egy gyors skóciai utazásáról feleségével, Kamilla királynővel. A pár a múlt héten  ünnepelte 19. házassági évfordulóját, és ennek alkalmából utaztak a balmorali birtokukra Birkhallba.

Amióta kiderült III. Károly király diagnózisa, azóta azt találgatják az emberek, hogy milyen típusú rákkal is küzd az uralkodó. Erről nem közölt hivatalos információt a palota, de egy szakértő véleménye szerint a király korai húgyhólyagrákban szenvedhet, ez ugyanis az egyik legelterjedtebb ráktípus a 70 év feletti férfiak körében. Ezt kemoterápiával, vagy súlyosabb esetben sugárterápiával kezelik. 



 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.