fashion week Holdampf Linda Nánási Pál Átalakítunk! Szofrán Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nánási Pál és csapata a héten a 25 éves Beát alakította át, akiből egy igazi, francia hölgyet varázsoltak.

"Szeretném megmutatni annak a pár hímnemű embernek, akik kisebb-nagyobb csalódást okoztak nekem, hogy igenis tudok szép és értékes lenni. Örülnék annak, ha észrevennék, kit vesztettek. Amennyiben én leszek a szerencsés, teljesen a csapatra bízom magam - szeretnék teljesen megújulni!" - írta Bea a bemutatkozó levelében. A kemeneshőgyészi Beatrix hét éve él Zamárdiban, ahol recepciósként dolgozik egy szállodában.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Fotó: Nánási Pál, styling: Holdampf Linda, smink: Törköly Anita,
haj: Szofrán Zsolt

Beát először Szofrán Zsolt mesterfodrász vette kezelésbe. A lány haja már a derekáig ért, ezért Zsolt gondolt egy merészet, és megszabadult a hosszú tincsektől. Majdnem húsz centit vágott a sörényből, a frufrut pedig dúsította. Bea frizurája igazán trendi és csajos lett. "A barátaim azzal viccelődtek, hogy egy egészen új lányt kaptak. A főnököm pedig azt mondta, most már egy francia színésznő áll a recepcióspult mögött" - lelkendezett Bea, aki egyszerűen imádja új, divatos és könnyen elkészíthető frizuráját. A recepcióslány eddig nem sminkelte magát, az átalakításon azonban rengeteg új praktikát tanult: "Kaptam jó kis tippeket, tanultam sok újdonságot, most már én is hozzá merek kezdeni a sminkeléshez" - mesélte a lány a Life.hu-nak.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Kattints a képre a többi fotóért!

Bea általában szoknyát visel, így különösen tetszett neki a királykék ruha. "Először megijedtem, mert túl rövidnek találtam a hosszát, de beleszerettem, amint felvettem, annyira csajos, dögös, szexi ez a darab" - vallotta Beatrix, aki elhatározta, hogy mostantól sokkal több élénk színt visel. A balatoni lány a fotózáson is remekül érezte magát, pláne, amikor belejött a dologba. "Először furcsa volt, hogy mindenki velem foglalkozik, kicsit zavarban is voltam. Szerencsére sikerült feloldódnom, borzasztóan élveztem a fotózást és az egész napot!" - mondta boldogan Bea.

Nézd meg, hogyan dolgozik átalakító csapatunk - ennek te is részese lehetsz!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FS7drBfkQDAmP3lP


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiW-en és a Facebookon is!


Most megtalálhatod álmaid illatát! Csak pár kérdésre kell válaszolnod és kiderül, melyik parfüm illik hozzád.




Átalakítunk! Elfoglalt anyukából trendi nő lett Edithttp://www.life.hu/legytrendi/20120228-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Vörös démon lett a sportos nyomozólánybólhttp://www.life.hu/legytrendi/20120221-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Elbűvölő nő lett a szolid egyetemistábólhttp://www.life.hu/legytrendi/20120214-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Dögös vadmacska lett a visszafogott tanár nénibőlhttp://www.life.hu/legytrendi/20120207-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Szívdöglesztő nő lett a visszafogott Tündehttp://www.life.hu/legytrendi/20120131-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Árad a nőiesség a fiús Renátábólhttp://www.life.hu/legytrendi/20120124-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Igazi díva lett Máriábólhttp://www.life.hu/legytrendi/20120117-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Íme a legdögösebb jogászlány, Edinahttp://www.life.hu/legytrendi/20120110-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Trendkirálynő lett Evelinbőlhttp://www.life.hu/legytrendi/20111223-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja-1.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.