Új frizurával állt kamerák elé Nicole Kidman

Nicole Kidman, Tudhattad volna
HBO -
hajviselet Balenciaga Nicole Kidman szőke
Az ausztrál színésznő az Instagramra töltött fel képeket, amelyeken kócos bob frizurát visel. A hosszú vöröses hajzuhatag már a múlté.

Kidman az Insta-storyjában azt is elárulta, hogy különleges megjelenését Adir Abergel fodrásznak és Gucci Westman sminkesnek köszönheti. A színésznő decemberben  a Balenciaga divatház nagykövete lett, a képeket is ilyen márkájú dzsekit visel.

A Balenciaga velem volt életem legemlékezetesebb eseményein, az esküvőmtől kezdve az  Oscar-díj vörös szőnyegéig

 - nyilatkozta. 

Bár Kidman az elmúlt hónapokban többnyire hosszú és egyenes vörös hajat viselt, két hónappal ezelőtt a Vogue Australia címlapján szőke hajjal pózolt nyakában egy tekergő kígyóval - idézi a People

Kidman külseje nem is olyan régen új sorozatának, az Expatsnek a New York-i bemutatóján is nagy feltűnést keltett: szinte minden porcikáját megmutató ruhája megosztotta a rajongóit, Nicole pedig úgy nyilatkozott, hogy már régen nem érdekli mások véleménye, ha az öltözködési stílusáról van szó. De nem mindig volt ez így: Nicole Kidman mindössze 13 évesen már több mint 177 centiméter volt, ami akkoriban a megtestesült rémálomnak élt meg. „Kamaszként nem tudtam alkalmazkodni a többiekhez, tele voltam félelemmel és bizonytalansággal"nyilatkozta korábban. 


 

 

 


 

 

 

 

 

 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.