Ázsia Expressz: alig érkeztek meg Manilába, máris baleset érte Ördög Nóráékat

Ördög Nóra, Ázsia Expressz, TV2
TV2 -
kaland TV2 Ázsia Expressz baleset Ördög Nóra
Elkezdődött az Ázsia Expressz ötödik évadának forgatása, de máris elképesztő izgalmak vannak.

Elkezdődött az Ázsia Expressz ötödik évadának forgatása, ezúttal a Fülöp-szigetekre és Tajvanra vezetett a hazai hírességek útja. Készpénz, bankkártya és telefon nélkül vágott neki a nagy kalandnak Till Attila és Stohl András, Mikes Anna és Krausz Gábor, Cserpes Laura és édesapja, Cserpes István, Laky Zsuzsi és Dietz Guszti, Sáfrány Emese és Béres Anett, Jolly és Szuperák Barbara, Zámbó Krisztián és Zámbó Adrián, valamint Zsigmond Angéla tartalomgyártó és párja, Mészáros Bende. A versenyzők és a stáb március 22-én szálltak fel a repülőre Budapesten, és alig száltak le Manilában, máris kisebb balesetet szenvedtek - írja a Bors.

Ördög Nóra adott helyzetjelentést a közösségi oldalán:

Máris elképesztő izgalmak vannak! Képzeljétek el, jöttünk az autóúton, és a mellettünk lévő busznak felnyílt oldalt a csomagtároló ajtaja, és hozzáért a mi autónkhoz, és végigszántotta az oldalát

 - mesélte Nóri. Azonnal félrehúzódtak, és szerencsére a dolgot békésen el tudták rendezni.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.