Durva kritikát kaptak Harry hercegék: ezért nem értesültek Katalin betegségéről

Harry herceg és Meghan Markle
AFP - AFP
királyi család betegség katalin hercegné Vilmos herceg Harry herceg
Harry herceg és Meghan Markle nem véletlenül nem értesültek előbb Katalin hercegné betegségéről: egy királyi szakértő elárulta, Vilmosék nem bíznak meg bennük.

A királyi család azért nem szólt előre Harry hercegnek és Meghan Markle-nak Katalin hercegné rákdiagnózisáról, mert nem bíztak a párban - állítja egy királyi szakértő.

Állítólag Sussex hercege és hercegnéje a nagyközönséggel egy időben értesült Katalin hercegné diagnózisáról - amikor a walesi hercegné péntek este egy megható videós bejelentést tett. Richard Fitzwilliams királyi szakértő elmondta, hogy szerinte a lépés oka a sussexiak iránti bizalomhiány volt. Véleménye szerint: "Ez nyilvánvaló. A testvérek között mély szakadék van, ezt tudjuk. Azt is tudjuk, hogy - úgy tűnik - hónapok óta nem beszéltek egymással. Az ok természetesen az, hogy mintegy négy éve végtelen sok problémát okoznak a királyi családnak, ezért nem lehet bennük megbízni. Vilmos herceg jó okkal nem bízik Harryben és Meghanban" - idézi a szakértőt az Express.

Megható posztban üzent Katalin hercegnének a testvére

Harry herceg és Meghan Markle után most öccse, James William Middleton kívánt mielőbbi gyógyulást a walesi hercegnének.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.