50 évesen harmadszor is apa lesz a legendás focista: 36 éves fehérnemű-modell barátnője babát vár

Jury Out In Ryan Giggs Assault And Coercive Behaviour Trial
Getty Images/Jury Out In Ryan Giggs Assault And Coercive Behaviour Trial - Cameron Smith
gyermekáldás modell Ryan Giggs
Az angolok legendás focistája, Ryan Giggs 50 évesen ismét apa lesz, barátnője, a 36 éves Zara Charles várandós.

A egykori sztárfocitának már van két gyermeke előző házasságából: Libby lánya már 19 éves, a 17 éves Zach pedig a Sheffield United focistájája, örökölte édesapja tehetségét. Giggs 2017-ben vált el feleségétől, Stacey Cooke-tól. Zara Charlesnak - akivel Giggs 2021-ben jöt össze - már szintén van egy lánya a korábbi kapcsolatából.

Giggs és barátnője a hírek szerint izgatottan várják a kicsit, családjaikkal nagy örömmel osztották meg a hírt. Egy informátor azt nyilatkozta, hogy Ryan ideges volt, mit fognak szóni felnőtt gyerekei, de aggodalma hiábavaló volt. Libby és Zach jó kapcsolatot ápolnak Zarával. Ők is boldogok, ha az édesapjuk boldog, de azért azt viccesen megjegyezték, hogy a focista ennyi idősen már valószínűleg nehezen fogja viselni az alváshiányt.

A pár barátai azt mondták, Ryan és Zara kapcsolata szilárd, nagyon szeretik egymást, hosszú távra terveznek. Egyszerű életet élnek, sokat sétálnak, kévézni járnak, és mindkettjüknek fontos, hogy fitten tartsák magukat.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.