Justin Bieber és Hailey már nevet is választott születendő babájának

Celebrity Sightings In New York City - January 24, 2023 Justin Bieber és Hailey Bieber
GC Images - Gotham
névválasztás justin bieber gyermekáldás Hailey Bieber
Május 9-én jelentették be, hogy gyermekük lesz. Ma már a gyerekszobát tervezik és azt is kitalálta Justin Bieber és gyönyörű felesége, hogy nevezik majd el a születendő kicsit.

Nagy a boldogság Justin Bieberéknél. Az énekes és felesége, Hailey Bieber május 9-én jelentette be, hogy szülői örömök elé néznek. A posztjaiból az is kiderült, hogy házassági fogadalmukat is megerősítették. 

Egy Bieberékhez közeli forrás szerint a pár életének legboldogabb napja volt, amikor kiderült, gyermekük lesz. A környzetükben élők biztosak benne, hogy remek szülők lesznek, és Justin komolyan ki akarja venni a részét a gyermeknevelésből. Egyfajta projektként tekint a szülőségre, és nagyon izgatott, ha arra gondol, hogy felnevelhet egy gyereket. 

A forrás azt is állítja, hogy a pár alig várja, hogy világra jöjjön a csemetéjük, addig is a babaszobát tervezik és rendezik be, és már nevet is választottak a picinek. Arról, hogyan nevezik majd el első gyermeküket Bieberék, nem beszélt, neki sem árult el többet a sztárpár a névválasztásról.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.