A tősgyökeres városi Éva nem ijedt meg, amikor a törökbálinti kecskefarmra érve azzal fogadták, hogy 74 anyakecske fejésében kell segédkeznie. Éva azonnal munkába állt, sőt később a sajtkészítés rejtelmeibe is betekintett.
„Egy picit azért aggódtam, mert a tehénfejést próbáltam már korábban, és náluk előfordul, hogy hátrarúgnak közben. Attól féltem, hogy a kecskék is ilyenek, de aztán megnyugtattak, ők csak harapni és toporzékolni szoktak. Ezek az állatok is kicsit talán olyanok, mint a macskák: nagyon okosak, de elképesztően öntudatosak is, úgyhogy nekem az első perctől nagyon szimpatikusak voltak” – folytatta a híresség, aki a kisgidákkal is közelebbi kapcsolatba került: frissen fejt tejjel itatta meg őket.
„Olvastam róla, hogy a kecsketejes élelmiszerek nagyon egészségesek, a sajtok pedig különösen a gyengéim. Nem tudtam ellenállni nekik, és ettem belőlük annak ellenére, hogy születésem óta laktózérzékeny vagyok. Régebben nagyon nehéz volt, mert gyerekként joghurtrajongó voltam, de szerencsére ma már egyszerűbb, mert létezik olyan laktázenzimpótló rágótabletta, amellyel megelőzhetők a tünetek” – árulta el a szépség, aki annyira megkedvelte a kecsketejes termékeket, hogy azt tervezi, ezután rendszeresen fogyasztja majd őket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.