Kifakadt Bruce Lee lánya: "Meghamisították édesapám emlékét"

Forrás: Northfoto -
Quentin Tarantino Bruce Lee
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bruce Lee lánya, Shannon meglehetősen felháborodott, miután megnézte a moziban Tarantino legújabb filmjét. A nő szerint meghamisították édesapja emlékét a Volt egyszer egy... Hollywood című filmben. 

Bruce Lee kétséget kizáróan egy legendás figura, harcművészként és színészként is elismert volt. Az 1973-ban elhunyt színész alakja legutóbb Tarantino filmjében tűnt fel, a Leonardo DiCaprio, Brad Pitt és Margot Robbie főszereplésével készült Volt egyszer egy... Hollywoodban.

Bruce Lee Forrás: Northfoto

A filmet Shannon Lee, Bruce Lee lánya is megnézte a napokban, és komoly kritikát fogalmazott meg. Úgy érzi, édesapja emlékét meghamisította a rendező, a néhai legendát ugyanis arrogáns, nagyképű figuraként festette le, aki egyszerre ellenszenves és kinevetnivaló. "Borzalmas volt elviselni az emberek gúnyos hahotáját" - mondta Shannon, aki szerint Tarantino egy karikatúrát csinált édesapja emlékéből.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.