Balázs Klári napokig ünnepli születésnapját: mindent megkap Korda Györgytől

Forrás: Mokka -
Korda György Balázs Klári ünneplés ajándék születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balázs Klári komolyan veszi a születésnapját, az ünneplés napokig tart, a férje pedig elhalmozza őt mindenféle ajándékkal.

Korda Gyuri bácsi semmit nem sajnál a feleségétől, Klárikától, akinek születésnapját napokig ünneplik, de ha rajta múlik, akár hetekig is. "Legalább egy hete érzem a pénztárcámon, hogy Klárikának születésnapja van" - mondta viccesen az eseményről Korda György, aki mindent megad a feleségének.

Balázs Klári mindent megkap, amit csak szeretne Forrás: Mokka

vegyen meg magának, amit csak szeretne!

Blikknek

Imádják a férfiak Alexis Ren modell formás fenekét – Fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20190806-imadjak-a-ferfiak-alexis-ren-modell-formas-feneket.htmlImádják a férfiak Alexis Ren modell formás fenekét. TV + SztárokOrigoBikinis fotót posztolt a TV2 sztárja, Horváth Grétahttp://www.life.hu/sztarok/20190806-bikinis-fotot-posztolt-a-tv2-sztarja-horvath-greta.htmlHátulról, apró bikiniben fotózták az Ázsia Expressz 2 sztárját, Horváth Grétát. TV + SztárokOrigoElvesztette szexepiljét Dakota Johnson: a rajongók csalódottakhttp://www.life.hu/sztarok/20190806-elvesztette-szexepiljet-dakota-johnson-a-rajongok-csalodottak.htmlDakota Johnson fogorvosa eltüntette a színésznő fogai közül a rést. Pedig ez volt a sztár védjegye, és a rajongók most csalódottak. TV + Sztárok--Szakított párjával Molnár Anikóhttp://www.life.hu/sztarok/20190806-szakitott-parjaval-molnar-aniko-vv.htmlNemrégiben vállalta fel kapcsolatát Lacival Molnár Anikó, ám kiderült, hogy máris szakítottak. A zenész és a ValóVilág egykori szereplője már nem egy pár. TV + Sztárok--Mellszelfit lőtt Kelemen Annahttp://www.life.hu/sztarok/20190806-mellszelfit-lott-kelemen-anna.htmlKelemen Anna alulnézetből mutatta meg méretes kebleit. TV + Sztárok--Így emlékeznek Bujtor Istvánra a rajongókhttp://www.life.hu/sztarok/20190806-igy-emlekeznek-bujtor-istvanra-a-rajongok.htmlBujtor Istvánra kedvenc ételeivel emlékeznek Balatonszemesen. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.