Dél-Amerikában már 7 ezer évvel ezelőtt ismerték és szerették, főképp a gabonák anyjaként emlegették a quinoát. Fehérjetartalma nagyon magas, a szervezet számára szükséges aminosavak megfelelő mennyiségben és arányban fordulnak benne elő. Diétázóknak is érdemes fogyasztani, mivel kiváló rostforrás. Elkészítheted többek között köretként, édes kása formájában, illetve desszertekhez is nagyszerű. A mandulatejes quinoa-puding illatos szamócával egyszerűen mennyei, bátran készítsd el, ha egészséges finomságra vágysz. A receptet és a hozzávalókat ide kattintva találod meg.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.