Száműzted az étrendedből a krumplit, mondván, hogy hizlal? A burgonya csak annyira kalóriadús, mintha a répát zsírban sütnéd meg, vagy főzés után zsíros tejjel és vajjal kikevernéd. A közhiedelemmel ellentétben nem a krumpli okolható a hízásért, hanem az elkészítés módjában van a hiba. Ha szereted ezt a zöldséget, és szívesen beiktatnád újra a mindennapjaidba, az ITT található recepteket bátran próbáld ki - ezektől nem fogsz kikerekedni!
Gréta tippje
Isteni egytálétel burgonyával - ettől az egész család odáig lesz! Ha pedig arra vagy kíváncsi, milyen egészséges ebédeket készíthetnél magadnak, amiket akár minden nap vihetsz a munkahelyedre, kattints IDE!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.