Virágkonyha Halmos Monikával - Búzafasírt virágsalátával

Forrás: Virágkonyha Halmos Monikával -
virágkonyha Halmos Monika fasírt búza
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bortésztában sült dália? Rózsalekváros palacsinta virágszirmokkal tarkítva? Körömvirágos pogácsa? A konyhakert a legfinomabb hozzávalókat rejtheti. Ennivaló szirmokkal érkezik a gasztroforradalom a LifeNetworkön: virágkonyha Halmos Monikával.

Egészséges, könnyen elkészíthető, és még finom is!

Forrás: Virágkonyha Halmos Monikával

Hozzávalók:

A fasírthoz:
30 dkg búza
2 tojás
1 közepes vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma

8-10 bársonyvirág
4-5 evőkanál zsemlemorzsa
a sütéshez olaj

A virágsalátához:
1 csomó retek
1 csomó újhagyma
egy marék friss kerti zöld: például tyúkhúr, cickafark, mezei sóska, zsenge pitypanglevél
1 csokor ibolyavirág vagy más, friss kerti apró virág

2 evőkanál olívaolaj
1 evőkanál virágecet

Az elkészítés módját itt olvashatod el!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.