Meghan Markle-t lelepezték: ezért takargatja hosszú ruhákkal a lábát

Prince Harry And Meghan Markle Visit Northern Ireland
Getty Images -
titok öltözék Meghan Markle testmagasság
Egy hírességeket öltöztető stylist árulta el, mi lehet az oka, hogy a hercegné gyakran visel földig érő ruhákat. Meghan Markle tudja, hogyan kell megtéveszteni az embereket.

A róla készült fotókon és videókon jól látszik, hogy Meghan Markle gyakran visel olyan ruhákat, amelyek annyira hosszúak, hogy a földet súrolják. Most egy stylist arról beszélt, miért választ ilyen szetteket a sussexi hercegné. 

Meghan Markle, Harry herceg
Meghan Markle egyik szettje a nigériai útján 
Forrás: Getty Images

Meghan Markle úgy véli: alacsony

Nos, az ok banális: Markle - aki egyébként imádja a napszemüvegeket is - úgy véli, a maga 168 centijével nem elég magas, a túl hosszú ruhák azonban optikailag nyújtják az alakot, és ezt Meghan is nagyon jól tudja. 

A hosszú ruhák és nadrágok, testtípustól függően, segíthetnek megnyújtani a testet és az alakot. Viselőjük magasabbnak tűnhet, és segíthet az előnyös testrészekre irányítani a figyelmet 

- nyilatkozta a stílustanácsadó

A 42 éves sussexi hercegné Nigériai útjuk első napján egy Heidi Merrick által készített, hátul nyitott, barackszínű maxiruhát viselt - és véletlenül (vagy nem)  darab neve nem más, mint "Windsor". A ruha a tervező 2018-as kollekciójából származik. Meghan Markle röviddel a házasságkötése előtt vagy után vásárolhatta meg a darabot. 



 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.