Bazsalikomos paradicsomleves

blog Buday Péter főzés gasztro
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Főzzünk paradicsomlevest! Mit főzzünk? Turmixoljunk! Forró víz csak a paradicsom hámozásához kell, amúgy megfeledkezhetünk róla, és a végeredmény egy ínycsiklandozó, kissé olaszos étvágygerjesztő. Jobb, mint az eredeti!http://videa.hu/flvplayer.swf?v=TKVYogLelGAFDfYm
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a LIFE Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.