Mi az a julienne vagy miért éppen barna alaplével öntünk fel bizonyos ételeket? Miért kell bizonyos irányokból vágni a húsokat vagy miért marad hámozás után is keserű a grapefruit? Ezekre a kérdésekre a már több, mint húsz főzőiskola videóval igyekszünk részben válaszolni. Mind hasznos és rövid, ugyanakkor élvezhető formában mutatnak be praktikus főzési műveleteket, konyhai fogásokat - és még a gyakorlattabbaknak is tartogathanak meglepetéseket. Íme egy kis ízelítő Buday Péter közreműködésével.
Az igényes ízvilág megteremtésének fontos alkotóelemei az alaplevek. Hallgasd meg Buday Péter tanácsait ezzel kapcsolatban.
A kések főnöke elengedhetetlen eszköze minden konyhának és étel elkészítésének.
A jó étel elkészítéséhez szükséges a megfelelő előkészítés.
Hámozunk, szeletelünk, hártyázunk és a grapefruit már nem is keserű
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.