Videó:
Recept:
Hozzávalók:
1 g só
10 dkg sárgarépa
0.3 közepes darab narancs
0.3 közepes darab citrom
0.5 dl narancslé, 100%-os
1 dkg mazsola
1 csapott evőkanál olaj
13 dkg pulykamell
0.3 g feketebors
1 közepes mokkáskanál méz
Elkészítés:
A pulykamellcsíkokat szépen megpirítom a forró olajban. Kicsit sózom, borsozom. Másfél perc alatt megpirul és kiveszem a serpenyőből. A reszelt sárgarépát beleöntöm a tálba és az előzőleg narancslébe áztatott mazsolát ráöntöm. Adok hozzá mézet és egy picit megsózom. Kifilézem a narancsot, a megmaradt hártyát megnyomom. Csavarok rá egy kis narancslevet, utána egy kis citromot is. Ezt összekeverem, majd pár percet pihenni hagyom. A tálba beleteszem, majd rá a húst.
További leckékhez látogass el a GasztroIskolánkba, receptekhez a Webszakácsra!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.