Csirkecomb gyümölccsel:
Hozzávalók (4 főre):
4 g só
24 dkg alma
24 dkg meggy befőtt
0.4 dl olaj
48 dkg csirkecomb
8 dkg edámi sajt
1 közepes evőkanál méz
1 dl fehérbor
1 dl víz
8 dkg mangó
Elkészítés:
Meggybefőttet apróra vágok. Apróra vágom a mangót, és összekeverem a meggyel. A csirkecombot megsózom, és a belsejébe reszelt sajtot teszek.Erre kanalazom rá a töltelékként használt mangós meggyet. Becsavarom a húst és fogpiszkálóval összetűzöm. A serpenyőben olajat melegítek. A megtöltött csirkecombot úgy teszem bele az olajba, hogy az összetűzés legyen alul. Takarékra állítom, és megfordítom. Amikor elősült, ráöntöm a fehérbort és fedő alatt készre 10 perc alatt készre párolom. Miután elkészült, kiveszem a csirkét és a sülő szaftra mézet és vizet teszek. Ezt beforralom olaj sűrűségűre, ez lesz az étel mártása. A köret, egyszerű sültalma. Serpenyőben olajat melegítek arra teszem a kifúrt, ujjnyi vastagságúra felvágott alma karikát, és megsütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.