A házi illatosító elkészítése gyerekjáték, csupán fűszerekre, illóolajokra, fenyőágra, magokra van szükség. Egy nagyobb tálba tegyél néhány apró fenyőtobozt, rövid tűleveleket, adj hozzá néhány fahéjrudat, egy jó adag csillagánizst, de mehet bele szárított narancsszelet, szegfűszeg, szárított csipkebogyó, néhány száraz levél - ha még találsz valahol a ház körül -, szárított almaszeletek, egész és őrölt szerencsendió, egy-két vaníliarúd. A fűszerekből egy keveset őrölt formában is tehetsz a potpurriba.
Ezután jöhetnek az olajok: a keverékhez jól illik néhány csepp narancs, fahéj és fenyő illatú illóolaj, akár vegyesen is használhatod őket. 10-10 csepp általában elég belőlük, de nyugodtan tegyél kicsit többet, ha intenzív aromákra vágysz. A keveréket rázd alaposan össze, majd zárd üvegbe karácsonyig. Fatálba töltve mutat a legjobban.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.