Ebben az apró budai étteremben ugyanis minden finomság az egészséges életmód jegyében készül. Minden étel - torta, kenyér - és ital három alapanyagból tevődik össze: gyümölcsökből, zöldségekből és magvakból. Az elkészítés folyamán nem használnak hőkezelést, azaz nem sütik, nem főzik és nem párolják az alapanyagokat. Ezért a finomságok tartalmazzák a vitaminok, ásványi anyagok és enzimek 100%-át, így hatékonyan tudnak beépülni a szervezetbe. Sőt mi több, a felszolgált ennivalókhoz nem használnak cukrot, lisztet, tojást, tejet, vajat, zsírt, húst, de ízfokozókat és tartósítószereket sem.
A tortákat és a többi desszertet a datolya és a banán íze teszi finom édessé, a tészták pedig szárított vagy friss gyümölcshúsból és magvakból állnak. Ezzel a kínálattal pedig nemcsak Magyaroszágon, de Közép-Európában is egyedülálló Az élet étterme. A sportolóktól a diétázókig, a cukor- és egyéb betegségekben szenvedőkön keresztül egészen a húsevőkig és a vegánokig mindenki betér ide, hogy megízlelje a nyers konyha remekeit. A visszajáró vendégek pedig gyakran számolnak be gyorsabb gyógyulásról: ez az étkezési mód ugyanis csökkenti a magas vérnyomást, segít az emésztési zavarokon, a cukor- és az bőrbetegségeken is. Ha ugyanis valaki akár csak heti 2-3 alkalommal nyers ételekkel váltja ki a hagyományost, akkor észrevehetően fittebbé válik. Lehetőség van az ételek házhoz rendelésére is, a következő hónapokban pedig Budapesten kívül több vidéki városban is nyílnak majd üzletek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.