Új hobbit talált az ismert énekes – Josh szakácsnak állt

Forrás: Joshmusic -
Josh és Jutta Josh főzés stresszoldás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Josh remek megoldást talált, hogyan vezesse le a stresszt: megtanult főzni és ezzel még a kedvesét is naponta elkápráztatja. 

Az ismert énekes és producer fakanalat ragadott, számára ez a legjobb kikapcsolódás. Sőt, még egy főzőtanfolyamot is elvégzett.

Forrás: Joshmusic

„Valóban sokat főzök, mert olyankor egy kicsit átszellemülök, másra koncentrálok, és a napi stresszt azonnal elengedem. Imádok jókat főzni, és jókat enni, így valóban nem áll tőlem távol a konyhában sündörgés" - magyarázta Josh, aki tudományát tovább mélyítette.

„Először a saját szórakoztatásomra, aztán később a kedvesemet szerettem volna meglepni, és mindent otthon kísérletezve régi receptekből, vagy főzőműsorokból lestem el. Aztán érdekelődni kezdtem a különböző nemzetek konyhái iránt, így a párom meglepett pár főzőtanfolyammal is, ahol kettecskén baráti hangulatban ellestünk jó néhány eddig ismeretlen fogást, amit a család számára szoktunk elkészíteni hétvégenként" – mondta Josh, aki nem tervez receptkönyvet megjelentetni és marad a zenénél, főleg, hogy nemrég megtalálta új duettpárját.

Kacsasteak hagymalekvárral á la Josh

Hozzávalók: 60 dkg kacsamell, só, bors, fűszerek
Elkészítés: A kacsamell bőrét éles késsel vagdosd be és fűszerezd, majd bőrével lefelé egy pici olajon kezd el sütni. Kb. 8-10 percig süsd, aztán fordítsd meg, és a másik oldalát is süsd 8-10 percig!

Hagymalekvár
Hozzávalók: 4 közepes hagyma (lila és vörös vegyesen), 15 g vaj, 65 g barnacukor, 60 ml balzsamecet, 1⁄2 teáskanál frissen aprított rozmaring, ízlés szerint pici só
Elkészítés: Olvassz vajat egy nagy serpenyőben, majd a megtisztított, felkarikázott hagymát add hozzá. Kb. 20 percig folyamatosan kevergesd, dinszteld, amíg karamellszínűre meg nem barnul. Ekkor add hozzá a cukrot, és lassú tűzön addig kevergesd, amíg a cukor el nem olvad. Ha karamellizálódott, akkor add hozzá a balzsamecetet, majd kevergetés mellett párold további 5 percig, fedő nélkül. Amikor lekvár állagú, keverd bele a friss rozmaringot.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a LIFE Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.