Az ismert énekes és producer fakanalat ragadott, számára ez a legjobb kikapcsolódás. Sőt, még egy főzőtanfolyamot is elvégzett.
„Valóban sokat főzök, mert olyankor egy kicsit átszellemülök, másra koncentrálok, és a napi stresszt azonnal elengedem. Imádok jókat főzni, és jókat enni, így valóban nem áll tőlem távol a konyhában sündörgés" - magyarázta Josh, aki tudományát tovább mélyítette.
„Először a saját szórakoztatásomra, aztán később a kedvesemet szerettem volna meglepni, és mindent otthon kísérletezve régi receptekből, vagy főzőműsorokból lestem el. Aztán érdekelődni kezdtem a különböző nemzetek konyhái iránt, így a párom meglepett pár főzőtanfolyammal is, ahol kettecskén baráti hangulatban ellestünk jó néhány eddig ismeretlen fogást, amit a család számára szoktunk elkészíteni hétvégenként" – mondta Josh, aki nem tervez receptkönyvet megjelentetni és marad a zenénél, főleg, hogy nemrég megtalálta új duettpárját.
Kacsasteak hagymalekvárral á la Josh
Hozzávalók: 60 dkg kacsamell, só, bors, fűszerek
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.