Éljen az eperszezon! Íme, a legjobb epres túrótorta receptje
Hozzávalók:
250 gr félzsírós tehéntúró
5 evőkanál porcukor
fél csomag babapiskóta, amit jó erős feketekávéba áztatunk
étkezési zselatin
eper, ízlés szerint
Elkészítése: A túrót törd össze villával, és keverd hozzá a porcukrot. Az étkezési zselatint a leírása szerint készítsd el (négy kanál hideg vízzel kell összekeverni), és add a túróhoz. Jól keverd össze. Ha ezzel megvagy, forgasd meg a babapiskótákat a lefőzött feketekávéban. Figyelj, tényleg elég csak megforgatni néhány másodperc alatt, különben szétázik. Helyezd a piskótákat egy 15 cm-es tortaforma aljába, helyezz rá félbevágott epreket. Erre jöhet a bekevert túrókrém, majd a torta tetejére ismét félbevágott eprek kerüljenek. Ez már így önmagában is megállja a helyét, de ha szeretnéd látványosabbá tenni a sütidet, vond be a tetejét piros tortazselével. Tedd a hűtőbe, és egy óra múlva akár már fogyaszthatod is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.