Új kemencéjében készíti húsvéti menüjét Bangó Margit

bárány menü húsvét Bangó Margit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kossuth-díjas művésznő húsvétkor avatja fel azt a kemencét, melyet családja ajándékozott neki. Bangó Margit azt is elárulta, mit főz a családjának. 

"Egy tizennégy kilós bárányt vettünk, amit jól bepácolunk és napokig érlelünk. Rengeteg fűszert használok: jó sok fokhagyma, rozmaring és zöldfűszer kerül a húsra. A kemencét húsvét reggelén előmelegítjük, és addig sütjük a bárányt, amíg omlós nem lesz. Ez az étel egyszerű és nagyszerű" - mondta el a Ripostnak Bangó Margit.

Forrás: MTI/Czimbal Gyula

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a LIFE Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.