Sokan az utolsó pillanatra hagyják húsvét előtt a tojásvásárlást. Főzés előtt nehéz megállapítani a frissességét, ám egy egyszerű módszerrel te is meg tudod csinálni. Fogadjunk, hogy már a nagymamád is így csinálta!
Engedj egy nagy tálba vizet, majd szépen engedj bele egy tojást. Ha lesüllyed az aljára, akkor teljesen friss, ha középen lebeg, akkor már kicsit régebbi, ha pedig fennmarad a víz tetején, akkor már nem biztos, hogy ajánlatos elfogyasztani.
Feltörés után a szaga adhat egyértelmű bizonyítékot a frissességre, de érdemes figyelni a sárgája állagát is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.