A másnaposság mértéke nem csak az általunk elfogyasztott alkohol mennyiségétől függ, hanem attól is, hogy milyen étrendet követünk. A The Sun azt írja, holland kutatók nemrég készítettek egy felmérést 13 alany bevonásával, akiknek alkoholfogyasztási szokásait vizsgálták.
Az eredmények azt mutatták, hogy azok viselték rosszabbul a másnaposságot, akiknek étrendje kevesebb B3-vitamint és cinket tartalmazott. Utóbbi főként a húsban, a kagylóban és a hüvelyesekben található, míg előbbi leginkább a húsfélékben a baromfiban, halakban, teljes kiőrlésű magvakban, a mogyoróban, az avokádóban és a gombákban fordul elő.
Az említett vitamin és ásványi anyag szükséges az alkohol lebontásához, így nem csoda, ha azok, akik ezekből kevesebbet visznek be a szervezetükbe, kevésbé bírják az ivászatokat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.