Pachmann Péter remekül ért a főzéshez, a karantén alatt pedig még több ideje volt ennek a szenvedélyének szentelni az idejét. A bezártság alatt olyan ételkülönlegességeket alkotott, amelyek egy szakácskönyvben is simán megállnák a helyüket.
„A főzés nem újkeletű szenvedélyem, régóta főzök, de az igaz, hogy csak mostanában kezdtem el megosztani a Facebookon, hogy mi készült a konyhámban.
Évekkel ezelőtt még egy főzőtanfolyamot is elvégeztem. Néhány ismerősöm megjegyezte, hogy igazán vállalhatnék házhozszállítást
is, de én ezt csak a saját magam szórakoztatására csinálom" – mesélte Péter a Ripost-nak.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.