Vannak olyan éttermek, amik gazdasági okokból bizonyos élelmiszereket akár romlott állapotban vagy újrahasznosítva is felszolgálnak: előfordulhat, hogy több napos maradékot is beletesznek bizonyos ételekbe.
Jobban jársz, ha a következőket nem rendeled meg:
Fasírt - ebbe az ételebe minden nyesedéket, hulladékot beletesznek, ami a konyhában megmaradt. Jobb, ha inkább otthon készítjük el magunknak.
Hortobágyi húsos palacsinta - az előző napokról megmaradt pörkölteket, darálthúsos ételeket újrahasznosítva tálalják a palacsinta töltetékeként.
Rizses hús - sok esetben az előző nap megmaradt brassóit vagy pörköltet turbózzák fel gombával és rizzsel - írta meg a Bors.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.