6 trükk kávéimádoknak!
1. Gondold újra a jeges kávét! Főzz le egy nagy adag erős, feketekávét, öntsd a jégkockatartóba, és tedd a fagyasztóba. Ezután nincs más dolgod, mint felmelegített tejbe beledobni pár kávé jégkockát, és élvezni a kellemes langyon selymességet. Figyelem, ehhez nem kell megvárnod a nyarat, otthonod melegében is bátran elkortyolhatsz egy ilyen különleges élményt nyújtó kávét.
2. Rétegezd! Vegyél egy átlátszó, vastagabb falú poharat, ezután önts bele jó sűrű csokoládé öntetet, majd lassan tejet, végül a kávét – amire akár saját késíztésű tejhabot is tehetsz. Csodás, réteges kávét kapsz, ami felveszi a versenyt a kávézókban kapható különlegességekkel.
3. Egy korty alkohollal. Hosszú és fárasztó napod volt? A délutáni kávédhoz adj némi krémlikőrt – csokoládét, mogyorót, kávét akár – és élvezd a bájosan elkeveredő alkohol lazító hatását.
4. Ízesítsd már a főzéskor! Amikor a kávéfőzőbe beleteszed az őrölt feketét, a tetején hagyj egy kis helyet. Ide szórhatsz fahéjat, szerecsendiót, de akár mézeskalács fűszerkeveréket is. Hirtelen főzd le a kávét! Az így kapott ízélmény egészen különlegessé teszi majd az otthoni kávézást.
5. Tej helyett. Tejesen iszod a kávét? Próbálj ki helyette valami mást: tejszín, sűrített tej, tejszínhab. Mind más sűrűségűek, más ízt és küllemet adnak a már megszokott kávédnak. Érdemes kísérletezned!
6. Édes fekete élvezet. Készíts karamellás vagy vaníliás tejet, és ezt add hozzá a kávédhoz. Hidd el, hogy egészen más lesz így az íze, mintha szirupot használnál.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.