A koszos tányérok, poharak és egyéb konyhai eszközök elsődlegesen a mosogatóban tisztulnak meg, de mi a helyzet akkor, ha maga a mosogató a legnagyobb baktérium forrás? - és most nem a mosogatószivacsra gondolunk.
Nem elegendő az edényekről lefolyt mosogatószerre bízni, bizony rendszeresen és alaposan ki kell takarítani az üres mosogatót is!
A mosogatót minimum hetente egyszer alaposan át kell fertőtleníteni, Lisa Yakas higiéniai szakértő továbbá arra is felhívja a figyelmet, hogy amennyiben húst mostál le a mosogatóban, akkor egyből utána meg kell tisztítani, hogy elkerüld a kórokozók elszaporodását.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.