A vendéglátóhelyek idei listája arról tanuskodik, hogy a járvány nemhogy megtörte a tóparti vendéglátás lendületét, hanem stílusbeli sokszínűséget, kreativitást, ötletességet és új lendületet adott a legtöbb helynek - írja a Travelo.
Elnézve az ajánlásokat, az étlapok is változatosabbak lettek. Most már nem csak a hagyományos balatoni konyha és a helyi alapanyagokra épülő, újragondolt beach food van jelen, hanem a minőségi hamburgerezők, a BBQ és grillező helyek száma is növekedni kezdett.
Ha kíváncsi vagy arra, hol lehet a legjobb balatoni alapanyagakból készült ételeket fogyasztani - kattints IDE.
Az ajándék könyvecskét, ahogy korábban, most is a Magyar Konyha magazin mellé csomagolták. Az olvasók a kiadványban 65 új helyről is olvashatnak rövid, színes ajánlókat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.