Az eredetileg Milánóból származó bécsi szelet és a rántott hús között vannak különbségek mind az alapanyag, mind a köret tekintetében. A rántott hús sertés- vagy baromfihúsból készülhet, míg a bécsi szelet csak borjúhúsból. A rántott húshoz jellemzően rizst, krumplipürét vagy sült burgonyát kínálunk, míg a borjúbécsi mellé krumplisaláta dukál.
Az alábbi recepttel egy kicsit feldobhatjuk a már jól megszokott hétvégi ebédet és tovább fokozhatjuk a panír ropogós állagát.
Hozzávalók
A körethez
A pontos receptért olvasd el a Mindmegette cikkét!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.