Az utóbbi évek legnépszerűbb nyári itala kétségkívül az Aperol Spritz volt. Uralkodásának ideje azonban lejárt, a hatalmat átveszi idén a Rosé Spritz. Ez az új ital ugyanolyan frissítő és majdnem olyan színes is, mint elődje, kiegészítve a bodza frissítő ízével.
A Rosé Spritz elkészítése nem bonyolultabb, mint az Aperolé. Alapja az itthon is kapható, Franciaországból származó St-Germain bodzalikőr. Ízében felfedezhetők a trópusi gyümölcsök, a citrom és az érett körte is.
Íme, a Rosé Spritz receptje:
Elkészítés:
A jeget a fehérboros pohárba töltjük, ráöntjük a bodzalikőrt, majd hozzáadjuk a mentaleveleket és a rosét. A végén feltöltjük az ásványvízzel, díszítjük a limekarikákkal, és kész is!
A Rosé Spritz tökéletes aperitif. Fogyaszthatunk mellé olajbogyót vagy chipseket, de kiváló ital egy bruschetta mellé is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.