Azt állítja, hogy valószínűleg mindannyian rosszul használjuk a konyhai reszelőt, ugyanis azt nem függőlegesen, hanem vízszintesen kell tartani, így nem szóródik minden szanaszét.
Sok reszelőnek egyébként ma már van egy alsó része, amibe belepotyog a lereszelt élelmiszer, de ha nincs, tegyünk alá egy fémedényt, és gyűjtsük abba a sajtot vagy a sárgarépát - idézi a nőt a The Sun.
Egyébként nem ő az első, aki rájött erre a trükkre, egy a régen Twitter névre hallgató X-felhasználó is megmutatta a sajtreszelés titkát.
Ez is érdekelhet:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.