A bostoni székhelyű Milk Street Cooking School oktatási igazgatója, Rosemary Gill a TikTokon @177milkstreet néven világít rá arra a gyakori hibára, amivel szerinte a legtöbben elrontják a krumplipürét.
Egészen más a helyzet, ha a krumplit tejben pároljuk - ilyenkor a keményítő és a tej elegyéből folyékony arany lesz
Rosemary videójához többen kommenteltek, és sokan beszámoltak arról, hogy amióta így készítik el ezt az ételt, az valóban a köretek királya, ugyanis sokkal finomabb és jobb állagú.
Ha kíváncsi vagy arra, mivel lehet még feldobni a krumplipürét, itt elolvashatod.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.